Aansluiting

Aansluiting

Ben je op zoek naar mobiliteitsoplossingen voor jouw werknemers? Met Carpool biedt je hen een service aan waarmee zij carpoolpartners kunnen vinden, binnen en buiten jouw onderneming.

Een expert van Mpact analyseert samen met jou de situatie binnen jouw onderneming en zal je een oplossing op maat voorstellen. Wij begeleiden jou bij de realisatie van incentives, bij het opstellen van bepaalde documenten, bij het beheer van het fiscale voordeel en bij het uitwerken van een communicatiecampagne.

Bij Carpool kan jemakkelijk cijfers opvragen met betrekking tot het carpoolen binnen jouw onderneming. Je kan verschillende statistieken bekomen, zoals het aantal gecarpoolde kilometers, het aandeel uitgespaarde CO2-uitstoot, de financiële winst voor je werknemers...

De experts van Mpact en de professionele tools ondersteunen jou in je taken en faciliteren de realisatie van jouw duurzaam mobiliteitsbeleid. Contacteer ons voor een uitgebreide voorstelling van Carpool en laat je overtuigen van het nut van deze tool voor jouw onderneming!

carpool@mpact.be

Er is op dit moment geen lopende subsidie van de Vlaamse Overheid voor bedrijven of scholen rond de abonnementskost van Carpool.